Metaal stralen en corrosie verwijderen: Schrauwen Corrosietechniek

Zoekt u een bedrijf dat uw machine-onderdelen of constructiewerk van metaal kan stralen? Schrauwen Corrosietechniek heeft jarenlange ervaring met het gritstralen en spuiten van kleine en grote metalen objecten.

Metaal stralen bij Schrauwen Corrosietechniek

Om corrosie te verwijderen moet u metaal stralen. Straal- en spuitbedrijf Schrauwen Corrosietechniek heeft een gritstraalcabine van 12 bij 5 meter om metaal te stralen. In deze gritstraalcabine blazen wij met grote kracht gritkorrels tegen het metaal. Oude verflagen en roest verdwijnen als sneeuw voor de zon. Na het gritstralen houdt u blank ijzer over dat uitermate geschikt is voor verdere behandeling; het ruwe oppervlak zorgt voor een betere hechting van de verf en dus een langere levensduur van het object.

Glasparelstralen

Schrauwen Corrosietechniek beschikt ook over een iets kleinere glasparelcabine voor het behandelen van Rvs en aluminium. Glasparelstralen geeft objecten van aluminium en Rvs  een egaal gematteerd oppervlak. Wij verwijderen de opvallende lasnaden en de vettigheid.

Meer informatie

Wilt u meer weten over metaal stralen bij Schrauwen CorrosieTechniek? Neem dan gerust contact met ons op en vul het contactformulier in.

Neem direct contact op!

Je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

Contactgegevens

Schrauwen Corrosietechniek

Einsteinstraat 24
3281 NJ Numansdorp

Goed bereikbaar vanaf: Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Werkendam, Spijkernisse en Breda

T 085-130 14 54
E info@schrauwencorrosietechniek.nl