Glasparelen - Rvs - Aluminium - Hout - Schrauwen Corrosietechniek

Wilt u uw producten van Rvs, aluminium of hout laten glasparelen? Maak gebruik van de jarenlange ervaring en vakkennis van Schrauwen Corrosietechniek.

Glasparelen

Met glasparelen verwijderen we vettigheid en de verkleuringen die bij het lassen ontstaan. Glasparelen gebruiken wij vooral om RVS en aluminium te behandelen zodat het een egaal gematteerd oppervlakte krijgt. Dit kan ook bij gebruikt rvs. We kunnen ook hout glasparelstralen. Hierbij verwijderen we de zachte nerf uit het hout en daarna weer verder bewerken. U kunt uw houten meubels na het stralen ook onbewerkt laten. Glasparelstralen geeft hout namelijk een mooie antieke look.

Schrauwen Corrosietechniek

Schrauwen Corrosietechniek is een veelzijdig bedrijf met twee spuitcabines en twee straalcabines voor glasparelen en gritstralen. De werkzaamheden worden door vier personen uitgevoerd. Zij hebben in de loop der jaren de nodige vakkennis en ervaring opgedaan op het gebied van glasparelen, gritstralen en coaten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over glasparelstralen of over Schrauwen Corrosietechniek? Neem dan gerust contact met ons op en vul het contactformulier in.

Neem direct contact op!

Je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

Contactgegevens

Schrauwen Corrosietechniek

Einsteinstraat 24
3281 NJ Numansdorp

Goed bereikbaar vanaf: Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Werkendam, Spijkernisse en Breda

T 085-130 14 54
E info@schrauwencorrosietechniek.nl