Corrosie verwijderen - Metaal stralen bij Schrauwen Corrosietechniek

U wilt corrosie verwijderen van metalen objecten? Schrauwen Corrosietechniek heeft jarenlange ervaring met het stralen van constructiewerk en machine-onderdelen, containers, tanks, silo's en pijpstukken. Ook voor het stralen en coaten van o.a. sloepen, de carrosserie en het chassis van oldtimers kunt u bij ons terecht.

Corrosie verwijderen

Metaal corrodeert vooral in de buitenlucht of op het water. Laat daarom corrosie verwijderen door Schrauwen Corrosietechniek. Wij stralen hoofdzakelijk voor de industrie zoals afsluiters, pompen, delen van gemalen en constructie. Verder stralen we ook uw onderzoekcontainers, afvalcontainers, trailers, kranen en kleine boten. We conserveren van 1 tot 4 lagen afhankelijk wat de klant wil en wat de toepassing is. Uw producten zien er in ieder geval weer als nieuw uit en kunnen weer jaren mee.

Straalbedrijf Schrauwen Corrosietechniek

Schrauwen Corrosietechniek is een flexibel en veelzijdig straal- en spuitbedrijf in Numansdorp. In onze gritstraalcabine van 12 meter lang en 5 meter breed stralen wij de meest uiteenlopende objecten. Om de grote objecten te verplaatsen en te spuiten hebben we een bovenloopkraan van 5 ton hefvermogen en een electrische mobiele kraan die makkelijk 7 ton kan verplaatsen.

Neem contact op.

Wilt u meer weten over corrosie verwijderen en gritstralen? Neemt u dan contact op met Schrauwen Corrosietechniek en vul het contactformulier in.

Neem direct contact op!

Je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

Contactgegevens

Schrauwen Corrosietechniek

Einsteinstraat 24
3281 NJ Numansdorp

Goed bereikbaar vanaf: Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Werkendam, Spijkernisse en Breda

T 085-130 14 54
E info@schrauwencorrosietechniek.nl